maanantai 1. huhtikuuta 2013

Tule hyvä kakku, älä tule paha kakku...Osuu se sokeakin kana jyvään??? Edes joskus, jooko? Eli asiahan on yrtti ja sillä sipuli. Ajauduimme Maxin kanssa kinkkiseen tilanteeseen; Mini syö jo kiinteitä, joita Äiti valmistaa. Kohta niitä täytyisi rueta maustamaan. Näin voisi tietysti tehdä myös tämän ruokakunnan muillekin ruuille. Äidin maustevalikoima: suola, jauhelihamauste, sipulijauhe, grillimauste. Isin maustevalikoima; suola, jauhelihamauste, grillimauste, mustapippuri ja himppus sitä ja himppu tätä. Tosin sität ja tätät on tällä hetkellä hyvin rajoittautuneita, taitaa olla lähinnä basilikaa ja oregaanoa... Noh, lopputulos; meillä on yrttejä, jotka pitäisi istuttaa.

Kiitos Äitin nokkeluuden, Äiti tilasi Ruotsista asti (okei, kärähdinkö? LiskoSisko toi Haaparannan ikeasta...) maustepurnukat, siis sisältäen kaiken. Paitsin taidon kasvattaa niitä ja pitää hengissä.. Niin joo, ja sen veden. Muistuttakaas mua jatkossa kysellen, että mitä mun mausteille kuuluu (lue: muistuttakaa että niille saa tarjota vettä useamminkin kuin kerran vuodessa kuussa)

Tässä kuvamanipulaatio miten istutushommissa kävi;


Meijän ohrat ja ruohot

Mukana kuvassa myös pääsiäisvieminen Patriarkalle; kirppikseltä ostettu muki, johon istutettiin ruohot ja läntittiin tipuset :) Kierrätysvinkki!


Kerrankin mä oon NIIIIN ylpee mun ikkunalaudasta. Noi ruohot ja narsisistit narsissit tekee tosi paljon!

Ei ole näin nättiä enää ens viikolla, täytyy nauttia nyt näkymistä!!! Kellään ideaa, mikä olisi helppo kasvi tappaa kasvattaa? Älkää sanoko kaktus; kokemuksesta voin sanoa että sen voi tappaa ainakin kahdella tapaa, sekä kuivuuteen että veteen... :D

Pst. Tää näkyy olevan trendinä niin minäkin; Jos saan millään kasaan 10 tunnistautunutta lukijaa (hahhahhah!!!) Lupaan suorittaa arvonnan, jonka palkinto on salaisuus (meille kaikille ;D)  Eli nyt arvon sukulaiset (kaikki neljä ;D) ja ystävät (ainakin yks... :D); tunnustakaa syntinne! :)

MUNARIKASTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!


  
Maxi pääsiäistunnelmissa; houomatkaa, että kissat on so-last-season...


5 kommenttia:

 1. :D Itsekin pitäs lätkiä yrtit johonkin rasiaan tälle vuodelle. Mutta jos jotain laittaa niin miten saada niille sopivasti aurinko vaarantamatta niitä pedoille (sisä/ulko) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70186603/?icid=fi%3Eic%3Etro_page%3Esocker_kasvihuone%3Epip_socker_kasvihuone

   olisiko tuosta apua? tuota mietin meille... on vielä sopivasti tarjouksessakin ;)

   Poista
  2. ja ulos siirrettäessä http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00186606/ tuo alle?

   Poista
 2. Itsehän olen ammattinimikkeellä "maatalouden ammattilainen" mutten saa huonekasveja, yrttejä tai mitään muutamaan pysymään elossa. Johtusko joko liiasta vedestä tai liian vähästä vedestä tai sen välimaastosta.. toisaalta, ei niillä huonekasveilla oo maatalouden kanssa mitään tekemistä, joten en oo nyt ihan varma, miten tää mun ammattinimike ees antais ymmärtää, että osaisin jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Huonekasvit ja maatalous... niitähän ei yhdistä kuin multa? :D

   Poista

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3