maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tarina päivässä: Ponnistus

Ponnistus

Aprillipäivänä ovat myös Ponnistuksen F9-sarjassa pelaavat Ponnistus Juventus ja Ponnistus Newcastle saaneet peliohjelmat. 

Tomi joukkue SM1 ja Eero EM9. Lauantaina 13.4 Tomi Halmesmäki voitti Muuramessa toistovoimapunnerrus joukkue SM-kultaa.

Helsingin Ponnistus (abbreviated Ponnistus) is a football club from Helsinki, Finland. 

Helsingin Ponnistus on Suomen toiseksi vanhin edelleen toimiva urheiluseura . (vanhin Segelföreningen i Björneborg). Sen perusti Viktor Damm vuonna 1887.

Peräkylän Ponnistuksen tiedotteet ajankohtaisista tapahtumista ym.

Kuukkelin viisi ensimmäistä taas... Ponnistus... joopa joo. Melekonen ponnistus oli ehtiä nuokii.. Näin savolaisittain ;D Ja olihan tuossa uutta tuiki tarpeellista tietoa. Tiesittekö lisäksi, että Peräkylän ponnistuksen englannin kielinen nimi on Backwood Hillbillies. Tässä ote heidän kotisivuiltaan;

"Seuran perustavassa kokouksessa olivat läsnä Idän Pikajuna, Järvenpään Albatrossi, Lapin Loimu, Luvian Salama ja Suinulan Teräsmies sekä valtakirjoilla edustettuina Porin Karhu ja Petäjäveden Peto. Perustajajäseniä kutsutaan myös arvonimellä Kestohikihemmo. Arvonimi ei periydy.
Loppu onkin historiaa."

Kuka näitä nimiä keksii ja miksi minä en kuulu k.o. seuraan?

Mutta tosiaan. Se ponnistus. Itselle tulee vaan väkisin mieleen kalskeassa sairaalahuoneessa huudetut "PONNISTA!PONNISTA!"-huudot kun työnsin ajoittain ärsyttäviä muksujani synnytin rakkaita lapsiani... Ja kyllä minä ponnistinkin. Maxia 7 minuuttia ja Miniä 5 :) Repikää siitä ;D (toim.huom.aika tuntui kyllä paljon pidemmältä siinä vaiheessa...)

On monenlaisia ponnistuksia, henkisiä ja fyysisiä.

Henkisinä mm. omat ja puolison sukujuhlat, lyö tyhjää, takerruin pelkkiin sukujuhliin...,  uudet ihmiset ja heidän kohtaaminen, lapsen hoitoon vienti, nilviäisten huuto ja kiukku lasten uhman kohtaaminen jne. jne. Omien voimavarojen riittämättömyyden tunnustaminen (hirveen hienoja sanoja peräkkäin, eikö vaan ;D). ja yksi vaikeimmista, sanoa pilkun jälkeen, että "Ei, ei minulle enää alkoholia" tai vaihtoehtoisesti "Ei, minä en laula karaokea..." :D Itselle tuo viimeinen ei kyllä tuota ongelmia, harvoin laulan. Viimeksi selvinpäin ja silloinkin paikallisessa kapakassa (HAHHAH) oli melko pitkälti kaikki minulle sukua (kylläpä saa hyvän kuvan minun suvusta...) ;D Tosiaan, ei siellä montaa ihmistä ollut, siksi uskaltauduin laulamaan raakkuu se variskin äänellään ja kukkii se pottukin...

Fyysisinä ponnistuksina mm. synnytys, paskalla käynti, liikunta, kapakasta kotiin hiisautuminen ja krapulasta selviäminen. Tiedättehän te, kaikki joissa syke nousee. Lisäksi kaupassa käynti lasten kanssa; kuuluu sekä henkisiin että fyysisiin ponnistuksiin...

Loppulausahduksena Maasta se pienikin ponnistaa. Tässä teille todiste siitä (kuvassa siis ne surullisen kuuluisat yrit ja varsinkin sitruunamelissa.):

Kyllähän ne jo muka vähän kasvaa...

Sitruumamelissa. Yksikössä, ei monikossa :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3