sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tarina Päivässä: Haalari

Minillä jonkintyyppinen haalari eli oloasu?

Maxin juippi-juippi
Haalari on yleisimmin yksiosainen, lähes koko vartalon peittävä asu, jossa on takki- ja housuosa ommeltu yhteen. Asu tunnetaan myös nimillä umpihaalari, .

JONATHAN TÄHTI VK HAALARI 104 + HANSKAT 9h 48 min. 0 huutajaa Osta ... Lucan kaapista kiva paketti 74/80 mm.reimatec vk-haalari!

Ellos Kids Haalari Ruskea, Musta, Roosa, Valkoinen Haalarit Tab 23,95.

Se, mistä oikeastaan halusin kirjoittaa koskee sitä, miksi asiakkaan pitäisi minusta valita juuri Jumpin-haalari

Ilmainen toimitus & palautus! Tilaa OnePiece haalarit kätevästi netistä. 30 päivän avoin kauppa. Tervetuloa ostoksille Zalandoon!   

Googlen viisi ensimmäistä hakua ilmiselvästi haluaa vittuilla kertoa siitä, että lapsellani on halppishaalari. Siis välikausihaalari. Ei sillä, ei se pidä vettäkään kunnolla. Kuin myös ei pidä kurahaalarikaan. Sillon kun kakara lapsi seisoo polviaan myöten kuralammikossa tai makaa mahallaan ja tekee tyylikkäitä mahaluisuja... Todellakin, kevät on saapunut! (Eli uhmisperheessä, jossa lapsi tykkää ulkoilla, se tarkoittaa sitä että kylpyhuoneessa on koko ajan kura- ja välikausivaatteiden kokoontumisajot hengareissa...) Nämä on niitä lapsiperheen iloja, indeed! Ei sillä, kyllä äitin hermoja helpottaa puolitoista tuntia hiljaisuutta aikaa kun lapsi ei hoe että "äiti-äiti-Äiti-ÄITI!" ilman minkään valtakunnan asiaa... Nyt tätä siis tapahtuu takaoven välityksellä vain joka neljäs minuutti, kun tullaan näyttämään kaikki mahdolliset kivet, kävyt ja jääpalat. Tänäänkin sai äiti puuskuttaa spurtata itsensä puolikuolleeksi kun nelivuotias totesi vaan tyynesti että hiekkalaatikossa on lasinsiruja... (Ajattelin jo kauhulla, kun naapurin nilviäisillä nuorisolla oli bileet talvella, että hajottiko ne sinne kaljapulloja) Juu, ei. Hienon hienoja, ohuita, jääpaloja vaan... Onneksi! Itsellenikin sadehaalari (asu) varmaan hankittava. Kun vain raskisi. Hyvät maksaa ja halvat on paskoja.

Maxi ja Elloksen Land&Lake-välikausihaalari


Niin, niihin haalareihin. Itsellänikin on ollut semmoset. Työhaalarit (hyi, työ, mitä se on?). Se tunne kun vedät aamulla puhtaat haalarit niskaan ja kolmen tunnin päästä ne on paskassa  lehmän ulosteessa, veressä, limassa ja kaikessa muussa mahdollisessa... Tykkään puhtaista haalareista :D Itsehän suosin avomallia, saa takin päälle jos tarttee. Ukolla on myös työhaalari rempatessa. se on kyllä umpihaalari. Tahtosin itsellenikin. Toisi uskottavuutta kun korjailen noita lastenvaunujen alakoreja paikalleen ;)

Toppahaalari. Joo, mun To-Buy-listalla ensi vuodeksi! Ukko sai joulupukilta ja olen kade! Vähänkö on kätevä! Nyt en kyllä pukisi kyseistä ukon omistamaa pukua päälleni, on se sen verran monessa lastenvaunu- rempassa ollut ;D

Jumpsuit/One Piece/ Juippi juippi . Ristiriitaisia on nämä joo. Voisin pitää kotona, pimeässä ja yksin. Kuin myös soisin saman armaalle puolisolleni ;) Lapsilla nämä ovat kivoja, tykkään. Aikuisilla en ymmärrä. Varsinkaan julkisilla paikoilla. Enkä edes julkisissa valokuvissa...

Merkkihaalarit. Lapsilla. Me&I, Metsola jne.jne. Ihania, ei niistä sen enempää :D Ja kalliita. Rakastan meidän pilvipyllyhaalareita, tulevia kilppareita ja jo edelleen kohti uutta kotia kulkeneita Metsoloita :)

Metsolan On The Road-haalarit mustana. Oli myös turkoosina. Ihanat <3
 
Hannen tekosia-haalarit, Metsolan Ägg-haalarit, Me&I pilvipyllyt ja Henkkamaukan haalarit.


On kai niitä muitakin. Suojahaalareita (hieno homma!) ja muita. Ja lappuhaalareita. Ja bilehaalareita. En mie tiiä. Pukeutukoon miten tahtoo ite kukin. 

Ihana olisi asua pääkaupunkiseudulla. Voisi pukeutua miten vaan; Aina olisi joku joka olisi pukeutunut "hassummin" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3