sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tarina Päivässä: Hunaja

Asetuksen mukaan: "Hunaja on luonnosta peräisin olevaa makeaa ainetta, jonka hunajamehiläinen (Apis mellifera) on tuottanut kasvien medestä tai kasvien ..

Kuinka hunaja kannattaa säilyttää? Kiinnostaako hunajan hyödyntäminen haavojen hoidossa? Mitä on propolis? Viihtyvätkö mehiläiset kaupungeissa?

Hunajan pakkaaja. Tietoa hunajan valmistuksesta, keräämisestä, käsittelystä, koostumuksesta ja käytöstä. Tietopaketti mehiläisistä. 

Lappi-Hunaja on Suomen tunnetuin yritys hunaja-alalla. Mehiläishoitajainliitto on palkinnut meidät korkeimmalla mehiläishoitajille myönnettävällä arvonimellä ...

Kotimaiset hunajat saattavat ehkäistä ennalta hengitystieinfektioita. Tuoreen tutkimuksen mukaan hunajan käyttö flunssaisena voisi vähentää ...

Hunaja ah tuo ihana Hinaja! Nalle Puhin lempiherkku! Itsekin suosin teessä, Atshii-hunajata (sisältää eukalyptusta). Lisäksi Luen Hunajaista blogia :) Eipä hunajasta muuta. Terveellistä kai se on. Ja ei saa antaa alle 1-vuotiaille lapsille... Muistikuvana muistan vieläkin kun pentuna saatiin virpomareissulta hunajapurkit palkaks :)

Atshii-hunajata. Survottuna kirjaimellisesti lempikuppiin ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3