perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ostolakko ja POMP de LUX-kutsut

Horjumaton yhdistelmä, eikö vaan?

Tosiaan, uhosin tuossa jo kovaan ääneen, että olen ostolakossa vappuun asti YHTÄ poikkeusta lukuunottamatta. Poikkeuksena oli, että pidän itse "POMPIT", niin tilaan sieltä Minin ja Maxin serkuille ihanat paidat, joita kuolasin. Ihanat bling-blingit, jotka olisin ostanut vähän isompana, että olisivat menneet mekkona. Mutta enpä ostanut joo, kun ei ollut kokoja. Vähänkö harmitti! Hintakin meinaan oli kohdallaan, 12,95!

Polly Little Top, 12,95

POMP de LUX-kutsut tuli sitten pidettyä (siinä meni sekin neitsyys...) ja hirrrrrwwweeeen paljo oli kaikkea ihanaa! Vieläkin harmittaa ne tyttöjen topit, mutta onpahan syy tilata ne seuraavilta kutsuilta (siis ei just niitä toppeja, mutta jotkut samantyyliset...)

No, ei se mitään. Ajattelin sitten, että ostan jotain Minille ja Maxille... Esittelijän esitellessä jalkapallopaitaa, Maxi henkäisi että "IHANA! Ton mä äiti haluan!" mun korvaan, niin kuka lastaan rakastava Äiti voisi kieltäytyä moisesta käskystä pyynnöstä? (Monikin, tosin itsekkin tykkäsin siitä niin sillä varjolla sain ujutettua sen ostoslistalle :D ) Kuvittelen Maxin mielessäni jo futistähtenä Italian Serie-A:ta pelaamassa (vai mitä se nyt on?) ja sitten Isikin saa kiittää Äitiä kun meni huullaannuttamaan pojan futikseen yhdellä paidalla! :D Mutta ihana, tuohon lisäks farkut ja huivi päähän ja voi että on komia!

Morgan SS TSHIRT, 16,95

Ostoslistalle päätyi myös pojille (kyllä, molemmille!) fleece"takit" eli pitkät paidat, jotka saa kesällä toimittaa myös takin virkaa. Ja sinisenä tietty. Harmaatkin oli kyllä hienoja... Siihen vielä Maxille joko tuo pelipaita alle, tai sitten yksi sponsoroitu toppi :D

Tässä Maxin salaperäisen ihailijan "sponsoroima" toppi, Christopher TANKTOP, 13,95

Gary JACKET, 26,95 Maxille

Minin Gary Little JACKET, 23,95

Ihanat kutsut oli, suosittelen kaikille! Siis toimimaan jopa emäntänä (niinkuin minä :D), jolloin sai 5% alennusta omista tuotteistaan (siis yhteenlasketusta) ja vielä kassin kaupan päälle :D Tai sitten vaan kaverin luo kutsuilemaan ja hipeltelemään noita ihanuuksia!

Pst. Kuvat lainattu Pompin sivuilta, joissa voi myös tehdä verkko-ostoksia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3