sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Onni(puurot ja vellit) :D

Päästiin Minin kanssa Buzzadorille Buzzaamaan Valion Onni-puuroja ja vellejä. Ihan näin alkuun; * Rekisteröityttyäsi www.buzzador.com -sivuilla saat mahdollisuuden kokeilla uusia tuotteita/palveluita ja kertoa niistä oman mielipiteesi (lue kotisivulta lisää!) Mikä ihana tapa päästä kokeilemaan kaikkea uutta!

Maksaako Buzzadorina oleminen jotain?
Ei, Buzzadoriksi rekisteröityminen ei maksa mitään, kuten ei myöskään se, että ilmoittaa kiinnostuksensa päästä mukaan kampanjoihin tai se, että vastaanottaa Buzzador-paketteja. Buzzadorina toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja siihen, että on kiinnostunut kokeilemaan uusia tuotteita ja palveluita.

Joissakin kampanjoissa tarjotaan kuitenkin mahdollisuutta ostaa tuotteita tai palveluita halvemmalla kuin mikä on kyseisen tuotteen tai palvelun keskimääräinen markkinahinta yksinkertaisesti siitä syystä, että tuote tai palvelu on niin kallis, että kampanjaa ei voitaisi toteuttaa täysin maksuttomana.

Ja nyt kun tämä buzzaaminen on selkeää (suosittelen kaikille!) niin itse tuotteeseen;

Puurot ja Vellit

Rehellisesti sanottuna, vellit ei ole ihan meidän juttu. Vellejä ei syödä meillä normaalistikaan (ei ole ollut tarvis), mutta kokeilun perusteella, kyllähän se pienelle miehelle maistui. Puuroista on enemmän ja vähemmän hyvää sanottavaa! Todellakin enemmän sitä hyvää :D

Puurot maistuivat meidän puolivuotiaalle koekaniinille äärettömän hyvin, vaikka vatsassa vellonut noro meidän puurokokeilujen alkua hieman viivästyttikin. Puuro oli ihanan helppo valmistaa, purkista lautaselle, lautanen mikroon ja avot! Eväst on valmis! Puuro oli hyvää (myös meidän 4v. tykkäsi, ainut oli että hänen mielestä liian vellimäistä, mutta toki sen ymmärtää kun syö itse jo ihan "karkeaa puuroa"). Koostumus oli hyvä ja annos oli bueno! Todellakin, meillä pieni mies syö tuon purkin kokonaan! Ainut huono puoli tuossa on hinta, joka hieman normipuuroon verrattuna kirpaisee, mutta kaikenkaikkiaan, meillä tullaan varmaan kiireisinä aamuina syömään myös näitä aamupalana. Ei meinaan tarvinnut houkutella syömään, maistui niin, että kun puuro loppui, huuto alkoi :D

Kiitosta kaikista näistä tuotteista vielä sen puolesta, että säilyvät huoneenlämmössä, eli ovat helppoja ottaa mukaan. :)

Ps. www.valio.fi/onni
Pps. tutustukaa valion Onni-kerhoon!


Hm...

Ennen ruokailua...


Isoveikkaakin kiinnostaa

Tää on hyvää!Ja mustikkaa jälkkäriks!

Tältä näyttää lapsi jolta loppui puuro kesken...TAHDON LISÄÄ!


1 kommentti:

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3