torstai 18. huhtikuuta 2013

Tarina päivässä: Kirjasuositus

Kirjasuositus. Ajattelin vinkata kirjasta, jonka luin eilen. Haahuilin nuhanenäisenä lähikirjastoon etsimään jotain piristävää luettavaa ...

Kirjasuositus: Vegaanikeittiön käsikirja. image. Kasvisruokaa käsitteleviä kirjoja on viime aikoina tippunut markkinoille ihanan kiitettävä määrä.

tykkään mm. kirjoista ylitse taivaan ja maan, tuhat loistavaa aurinkoa, ym. Pidän paljon kirjoista joissa tarina perustuu kokonaan tai osittain ...

Presidenttiehdokkaan Dostojevski-vinkillä löytyykin rohkea tarina pikkutyttöjen fyysisestä ystävyydestä.

   Dr. med. Rainer Klopp johtaa berliiniläistä Institut für Mikrozirkulation -laitosta ja on yksi tämän suhteellisen nuoren lääketieteen alan johtavia tutkijoita.

Tuossa taas guuglen vitonen :) Mutta tosiaan, suosituksethan ovat vain suosituksia. Esimerkiksi ystäväni suositteli minulle (kehui maasta taivaaseen) Anna-Leena Härkösen Akvaariorakkautta. Voi luoja miten tylsä ja tyhmä minuun makuun sopimaton kirja se on! Ei uponnut, ei sitten mitenkään... Siinä nähdään, maut ratkaisee. Sinänsä se on outoa, koska meidän kirjamakumme kohtaavat kyllä muuten!

Suosituksia, jos lukemista etsii (siis minä suosittelen ja minun makunihan on erehtymätön sivistynyt):

- Hovimäki-sarja (itsellä vielä kesken)
- No ne Harry Potterit, edes kerran elämässä!
 - Enni Mustonen
- Tuija Lehtinen
- Sidney Sheldon ja Danielle Steel, taattua lällyä!
- Torey Hayden
- Juha Vuorinen
- Matkan tekijä-sarja (Diana Gabaldon) = Suosittelen lämpimästi!

Mutta joo, tuossa muutamia SUOSITUKSIA... niin joo, ja vasta lukemani Eve Hietamies: Tarhapäivä (ja yösyöttö). Molemmat mielettömän hyviä!!! 

2 kommenttia:

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3