maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tarina Päivässä: Elämä

Elämä


 Albumista, katso Elämä.

Mikä on V-indeksisi?

Elämä tarvitsee omaa aikaa, ja jos et anna sitä sille, se ottaa sen väkisin

"Osta elämä!" Jokaiselle meistä on varmasti joskus sanottu tuo ihmetystä herättävä maaginen lausahdus

Vuodenajoista odotetuin tuo tullessaan tulvia, syrjähyppyjä ja itsemurhia  

Tuossa taas elämän viisi ensimmäistä hakutulosta googlesta, ihan vaan Just for fun :D Mutta sitten takaisin "aiheeseen"...


 

Jokainen meistä tuntee tai ainakin tietää tämän formaatin? Ja iki-ihanan Cheekin siellä :D Siinä sitä elämää piisasikin, yksi hoilas, muut parku. Näin lyhyesti. Ei sillä, olihan se ihan viihdyttävä, ja kyllähän se avasi joitain biisejä ja tekijöiden sielunmaisemaa?

Vain Elämää on myös Irwinin laulama laulu (podompom...) Sisältää ihan hyvät sanat, niinkun Irwinin biisit yleensä. Tulee semmonen "paluu nuoruuteen"-fiilis, vaikka ei ihan minun nuoruuteen kuulunutkaan. Muuten kun porukoiden c-kasetin soittamana...

Mutta miten on, VAIN elämää? Elämä on arvokasta. Kaikki elämä. Tai Perun tuon edellisen. Itikat, hämähäkit, rotat, pedofiilit ja lapsentappajat. Siinä lista, joiden elämää itse en henkilökohtaisesti arvosta. Ihmisillä on kyky kertoa toiselle, KUINKA toisen ihmisen tulisi elää oma elämänsä. Ja taas kuinka ei. Teet niin tai näin, teit aina väärinpäin?  Onko se oikein? Onko se väärin? Heittäydytään nyt sitten filosofiseksi... Jokaisella vain yksi elämä,siitä tulee nauttia, muiden elämä huomioon ottaen. Oma Elämä on täynnä rikkautta (tunnepuolella) , köyhyyttä (rahapuolella) , sairautta enemmän ja vähemmän (tällä hetkellä kuume ainakin ja onhan noita) , mutta kukaan ei oo kuolemassa. Ainakaan ihan heti. Tai ei ainakaan oo näin julkituonut ;D (Kaikkihan täältä lähtee, ei siinä mitään....)

Elämä on syntymistä ja kuolemista. Kuin meidänkin elämästä näkee. Isin ukki siirtyi ilmavoimiin tammikuussa, varasisko sai vauvan tässä vasta. Joten elämä jatkuu. Show must Go On!

Entä elämän jälkeen? Sielunvaellus? Edellisessä elämässäni olen vissiin ollut se lantakuoriainen, joka ei ole tehnyt pahaa kellekkään, kun oon saanut ihania ystäviä, ja ihan kivan elämänkin ;)

Mut entä jos ei ookaan sitä sielunvaellusta? Minne me päästään joudutaan. Taivaaseen? Kiva paikka, voi olla vaan vähän tungosta. Alakertaan grillaamaan? Benjihyppyä hypätessäni tällein kristittynä, huusin että "PERKELE", ihan varuiks vaan. Parempi pitää hyvät välit molempiin kerroksiin ;DMut joo. Lopputulos on että En tiedä. 

Mutta ei Se,mitään, Tää on vain elämää. 


Joten Nautitaan siitä.

Pst. Kuvat nyysitty ystävältämme Guuglelta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3