maanantai 15. huhtikuuta 2013

Arjen sankari, missä olet?

Ihana viikonloppu takana, vahinko vaan etten ole ehtinyt tänne päivittää Tarina päivässä-tarinoita. Kirjoitan ne kyllä vielä, lupaan, tosin vähän jälkikäteen jos muistan.

Arjen sankareita on pyörinyt tässä elämässä, yhdet vahti lapsia, että päästiin juhlimaan ystävän syntymäpäivä illalla ja yksi haki kitisevän lapsen minulta aamulla ;) Kiitos vielä kaikille.

Käytiin juhlimassa armaan tätitettäväni, kummipoikani, yksivuotissynttäreitä ensin lauantaina. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa ja voi että muru oli kasvanut! Ja ihana oli nähdä, miten jäbäkin oli kun kotoaan vaikka mökki oli täysi ;) Ja tarjottavat! Voi heramajee! Kuola valuu ajatellessaankin!  Illalla käytiinkin syömässä ja juhlistamassa Ystävän 1/4 vuosisataa...

Teemana oli siis Muumit siis kummipojalla:

Ihana Haisuli takana <3 (Lisäksi rakastan noita mukeja!)Epäselvä kuva Äitin juhlavista pojista, Maxi ja Mini :)

Uusi tukka tulevia serkkupojan synttäreitä varten.


Käynti paikassa Parturi-Kampaamo Mutsi ;)
Fiiliskuva: Mun lempparimuki ja lempparivillasukat <3 (Miten niin rakastan turkoosia?)

Maxin ottama taidekuva...

Äiti ja pojat...

Maxi rakastaa paistettuja muikkuja. Osti meille viime viikolla lounaaksi omilla possurahoillaan :D (Tosin minä maksoin sen ostokset kaupassa... mutta se vaan reteesti huusi muikkumyyjän kohdalla että "ostetaan äiti muikkuja, Minä MAKSAN!")
Ja mitenkäs meillä. Noh, viime viikolla Mini kärvisteli maanantaista keskiviikkoon vauvarokossa ja eilen saatiin sitten Maxille vesirokko, ihan vaan jotta ei jäisi pikkuveikkaa huonommaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3