keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tarina päivässä: Arjen Sankari

Arjen sankari

Vuoden 2013 Arjen sankari on valittu. (toim.huom. En ollut minä... :D)

Jaa tuloksesi muille tekemällä Arjen sankari -hahmo, jonka voit lähettää sähköpostilla ystävillesi tai lähettää se Facebook-sivulle.

ARJEN SANKARIT. Tervetuloa Tässä pelissä on tarkoituksena oppia toimimaan hätätilanteissa ja parantaa turvallisuutta.

Katso miten Hännisten perheen elämäntaparemontti edistyy! Arjen Sankari- klubi kerää yhteen erilaisia ihmisiä ja elämäntarinoita.

Promo (2002) Lyrics: 5.10 keskiviikko räntää. Sama tarina taas, ei hyvää päivää. Arjen sankari, ilmaantuu ... STAM1NA: ARJEN SANKARITuossa taas Kuuklettimen viisi... En tiedä, tämä aihe on vaikea. Arjen sankareita kun on monenlaisia. Tai ainakin omasta mielestäni. Ja jokaiselle heistä hatunnosto paitsi tämän arjen savolaiselle sankarille, sille Supermanin kaverille VituiksMänille..

Noh, Kari Grändi on kaikkien janoisten sankari. Ja arjen sankari. Ainakin semmosen arjen jossa on pikkulapsia. Meillähän jätkä vetää vaikka volttia (siis Maxi..) jos se vaan saa trippi-mehun siitä palkaksi...

Ei olla me mitään arjen sankareita....


Pyykkikone, tiskikone, Paula, imuri, puhelin; nämä kaikki ovat arjan sankareita, sillä ne helpottavat käsillään seisovien neekeriorjieni elämää (ja jokainen kustantaa omat herneet ja vesimelonit, joita sitten nyt survoo sinne nokkaan lääkärin ohjeen mukaan... tarvittaessa palapelin palatkin käy ;D )

Tosiaan, ne Arjen Sankarit. Minulle ne on ne ystävät, tuttavat, sukulaiset ja ylipäätänsä  ne ihmiset jotka auttavat toisia ihmisiä pyyteettömästi kesken oman rumban arjen. Mitä siitä sen enempää sanomaan kun että lasku joka tulee perässä menee takkaan ja KIITOS! Tiedätte kyllä kaikki keitä olette ;)

Lisäksi arjen sankareita on minun mielestä ne kotiäidit, jotka saa tämän arjen pyörimään muutakin kun hillittömänä kaaoksena. On parhaassa tapauksessa neljä pientä muksua (joista kolme vuoden sisään), reissutyössä kulkeva perheenisä, työt ja muksujen koulut, talous hoidettavana ja lapset kasvatettavana. Puuttu vaan navetta ja elukat sieltä sisältä. (Navetta oli parin kantturan vanha ja ränsistynyt ulkona ja elukat talon sisällä, lasketaanko sitä?)  

Se joka tunnistaa itsensä, niin Kiitos Mutsi, oot melkonen arjen sankari <3 Sait kasvatettua neljä enemmän tai vähemmän kunnon veroja maksavaa kansalaista :D

(Ja joo, mulla on vaan kaks muksua ja mies, mut on mulla silti oikeus vinkua ja vonkua.) 

Tämä oman elämänsä arjen antisankari on saanut rehunsa näyttämään tältä...
 

Mutta siinäpä päivän hajatelmia Arjen Sankareista.

Tässäpä kaikille kysymys: Pyöritätkö sinä arkea vai arki minua?
2 kommenttia:

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3