keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tarina päivässä: Unohdetut Sanat

Tässä pikalistaus toukokuun unohdetuista sanoista:


Tippaleipä: ällöttävän näkönen kasa matoja... Tosin hyviä, jos syöt yhden vuodessa :D En osaa tehdä, enkä opettele!

Rintaneula: Haluaisin sellaisen hienon Kamee-neulan. En vaan osaa käyttää näitä, yhdistän aatelisiin ja vanhoihin ihmisiin... Itselläni kaksi, Kalevalan rintaneula, jonka sain työpaikalta valmistumisen kunniaksi ja 4H-rintaneula (6 vuotta palveluksessa tms. hallituksen jäsenenä)

Musiikki: rakkauteni ja intohimoni. Sonata Arctica, 3 Doors Down, Nickelback ja Leevi and the Leavings. Niillä pääsee pitkälle. Myös ATB tuo mieleen muistoja, kun sattuu  olemaan isännän lemppari... Nyt palasin nuoruuteeni ja kuuntelin Alice Deejay:tä :D

Maitohapoilla: Jalat juoksun jälkeen. En tykkää olotilasta.

Riimi: Nyt reppu jupiset, riimisi rupiset... noh, ne riimittelee ketkä osaa. minä en.

Aukio: Elielin aukio. Sinne siis. kohtauspaikkahan se. Venetsiassa on ihania "aukioita" ja toreja. Sitten kun sieltä kanaalihelvetistä jotain löytää ;D

Valoisa puoli: Aina täytyy ajatella asioiden valoisaa puolta. Ja jos sitä ei ole, niin keksitään :D

Ihme: Ihme on että Mini on nukkunut pitkään ja hyvin viime yönä! Ihmeisiin luetaan myös kun Isin sukat eksyy likapyykkikoriin, pyykkikone käynnistyy ilman että minä laitan sitä päälle tai kun Maxin huoneessa voit kävellä silmät kiinni sängylle ilman että astut yhdenkään lelun päälle. Siinä vaiheessa tunnet itsesi Jeesukseksi joka käveli vetten päällä!

Kaappikello: Tahtoisin sellasen. Oikean ison, joka krapula-aamuisin kaikkien iloksi huutaisi että KUKKUU! PERKELE KUKKUU!

Ilopilleri: Ne on semmosia kivoja nappeja, joilla saa kivan olon :D Ei vaineskaan, se on se räpätäti, jolla näyttää, ettei oo ikinä huonoa päivää. vaikka on sillä, varmasti, kaikilla on.

Riski: Niitä on otettava. Tai näin ne väittää. On riski rakastua, siinä satuttaa vaan itseään, ja muita siinä sivussa. Mutta on se sen arvoista?

Anteeksi: Sana jota on pitänyt opetella käyttämään. Parisuhteessa ja parissa suhteessa. Yritän myös opettaa tämän pojilleni, ainakin isommalle tätä saa takoa kirveen kanssa, vaikea paikka on pyytää anteeksi, vaikka mallia koetetaan kotona näyttääkin...

Kultahippu: Ystävät on elämäni kultahippuja, painonsa arvossa kultaa <3

Puutarha: Tahtoisin sellaisen. Joka ei kuolisi käsiini. Sitä odotellessa ;D

(Ps. Sitruunamelissat ei lähteneet kasvamaan... :( )

Tänä iltana koetan rustata Tarina päivässä tämän päivän sanan rauhassa ja päivitellä muutenkin. Tarkoitukseni on pyhä, katsotaan saanko mitään aikaiseksi. ANTEEKSI, ketkä ovat näitä päivityksiä odotelleet (SIis sori mutsi! :D)

5 kommenttia:

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3