perjantai 17. toukokuuta 2013

Tarina Päivässä: Lisää unhoitettuja sanoja

Vastarinta:
Tämä on se, mitä saa, kun ehdottaa mitä tahansa järjestyksen muutosta tässä taloudessa. Tai ylipäätänsä mitään. Uidaan vastarintaan kun vastarannan kiisket (mistähän lie tämäkin sanonta tullut). Vaikka ilmaiseksi saisi 50 000 euron arvoisen bemarin, niin "Ei, en halua. Tuo on väärän merkkinen..."

Riihikuiva
Riihikuivaa rahaa. Sitä kun sais. Lotosta jos voittas. Todennäköisyydet tietysti varmaan vähän kasvaisivat, jos lottoaisi... Todennäköisesti alkuperäinen sana on lähtenyt Riihessä kuivatusta.. viljasta?

Ja sitten tämän päivän sana:

Kantaa
Jokaisen täytyy kantaa vastuunsa, tämä on mikä eka mielessä pyörii. Eli jos poika, käyt tökkimässä tyttöä, niin vastuu on kannettava! Se voi tulla tökkimään takasin. Kantaa... noh, minähän olen tämän talouden muuli, ja kannan monesti kaikki ylimääräiset kiloni tässä ruhossa, kantokopan, jossa makaa 8 kiloa painava lapsi, hoitolaukun, isomman repun, kauppakassin, käsilaukun, vaippapaketi etc. etc. Siis ihan kaiken. "EI TARTTE AUTTAA"-mentaliteetillä... Plussana ja boonuksena pyörii hoitokoira vielä jaloissa, mutta sitä ei ole tähän päivään mennessä tarvinnut kantaa.

Kantaa. Leivänkantaa. Jooh, kantohommista puheenollen, olin eilen kantamassa rankoja. Ja kantaa.. Noh, ostin Minille Haltin Napero rinkan. Pikkuliskohan ihan ajatuksesta innostu, pistätkö sinä 8kk ikäselle muksulle rinkan selkään? Ja kaikille selvyydeksi, en pistä. Pistän sen mukeron sinne rinkkaan ja Rinkan OMAAN selkään. Hyvät oli kyydit, muksu nukkkui monta tuntia kalassa käydessä. Kätköilyreissuja odotellessa...

3 kommenttia:

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3