tiistai 28. toukokuuta 2013

Tarina päivässä: Voitontahto


 Tuossapa oli Googlen vitonen... Tällain perinteitä edes osittain kunnioittaen ;D Joo, voitontahto. Mullapa sitä ei oo lälläslää :P Tai on, mutta se on tuolla jossain ihrakasan alla.

Yksi lempikuvistani. Kuva nyssitty Guuglelta.
Sitä voitontahtoo joo, sitä tarvittas. Kävin tässä puntarilla pitkästä aikaa, enkä oo nähnyt noin rumia lukuja kahteen vuoteen. Viimeksi kun pompattiin samoille numeroille, kävi se sama mikä eilen aamulla vaa'alla käydessä. Ajatus siitä, että "Tarttes varmaan tehdä jotain...". Edellisellä kerralla sain hehkutettua itseni hillittömään draiviin ja jättäen sokerit pois ja laskemalla hiilarit (eli karppaamalla, vaikka se monille onkin kirosana) 20 kiloa puoleen vuoteen. Sitten kävikin semmonen hupsistakukkuu, että "pamahdin paksuksi" näin rumasti sanoen,.. Eli karppauksen seurauksena syntyi Mini. Edellinen "suurlaihdutusurakkani" poiki -10kg ja siitä seurauksena Maxi. Toisaalta hirvittää, uskaltaako tässä edes laihduttaakaan, tykkään nykyisestä lapsiluvusta ;D On siis olemassa syy miksi profiilikuvani on usemamman vuoden vanha ;) Lupaan päivittää sen jos jotakin tapahtuu, se olkoon minulle muistutuksena mihin pyrin...Todellakin, jotakin on oikeasti tehtävä. Olen tässä ajatellut että olen tyhmä sokerihiiri koukussa sokeriin ja siitä on irrottauduttava. Joten; olen päättänyt jättää karkit pois, ainakin toistaiseksi ;) Suklaa ja irtokarkithan on ruokapyramidin alin taso, eikö olekin?

Juu, mutta nyt tarvittas sitä voitontahtoa, saa nähdä. Nauratte sitten itsenne tainnoksiin kun en onnistu... Näillä mennään, saa nähdä miten läskin käy...
 
Ps. Voitontahdosta puheen ollen, meidän perheessä asuu 2 maailmankaikkeuden huonointa häviäjää. Arvatkaa onko niitten kanssa kiva pelata mitään ? :)


J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3