torstai 7. maaliskuuta 2013

Möllerin pikkufisut

Päästiin Maxin kanssa Buzzadorille Buzzaamaan Möllerin pikkufisuja. Ihan näin alkuun;

Mini odottaa jännittyneenä maistelutuokiota, vaikka itse ei saa edes maistaa :D


 * Rekisteröityttyäsi www.buzzador.com -sivuilla saat mahdollisuuden kokeilla uusia tuotteita/palveluita ja kertoa niistä oman mielipiteesi (lue kotisivulta lisää!) Mikä ihana tapa päästä kokeilemaan kaikkea uutta!

Maksaako Buzzadorina oleminen jotain?
Ei, Buzzadoriksi rekisteröityminen ei maksa mitään, kuten ei myöskään se, että ilmoittaa kiinnostuksensa päästä mukaan kampanjoihin tai se, että vastaanottaa Buzzador-paketteja. Buzzadorina toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja siihen, että on kiinnostunut kokeilemaan uusia tuotteita ja palveluita.

Joissakin kampanjoissa tarjotaan kuitenkin mahdollisuutta ostaa tuotteita tai palveluita halvemmalla kuin mikä on kyseisen tuotteen tai palvelun keskimääräinen markkinahinta yksinkertaisesti siitä syystä, että tuote tai palvelu on niin kallis, että kampanjaa ei voitaisi toteuttaa täysin maksuttomana.

Ja nyt kun tämä buzzaaminen on selkeää (suosittelen kaikille!) niin itse tuotteeseen;

Möller Omega-3 PikkukalatHm. Ensireaktioni tuotteesta oli "MAHTAVAA! Maxi varmaan rakastaa näitä!" Valitettavasti näin ei käynytkään... Ensi alkuun pikkufisu näytti kivalta, tuntui jännältä karkilta, mutta maku oli pienen miehen mielestä paha. Ainakin näin alkuun. Ei ollut puhettakaan että olisi mennyt karkista. Muoto oli mukava ja värikin, mutta jälkimaku, rasvainen olemus (joka jäi myös käsiin!) ja outo kumimainen haju jätti epämieluisan kokemuksen. Sekä pojalle että itselle (pitihän se äitinkin kokeilla...) Pienellä kiristyksellä sain pojan kokeilemaan tuotetta useamman kerran, mutta ei tämä karkista mene, vaikka vähän kerralla syöntikokemus näkyy olevan positiivisempi.

Pienen miehen reaktioon pettyneenä, ajattelin tehdä pienen kokeen. Annoin muutaman ystäväperheeni lasten (ja aikuisten) maistaa tuotetta ja reaktio oli yllättävä. Yli puolet lapsista tykkäsi mausta ja olisivat syöneet niitä lisää ja noin puolet aikuisista piti niitä hyvänmakuisina. Todennäköisesti me Maxin kanssa kuulutaan vaan näihin "makurajoitteisiin" ;D

Mutta kyllä, suosittelen kokeilemaan, varmasti helpompi antaa kun pelkkä perinteinen kalanmaksaöljy!

Tässä hieman faktatietoa näistä (lue lisää www.moller.fi jossa myös käynnissä Jopo-kilpailu!)
Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini.

Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.Tässä hieman kuvia maistelutuokiosta...

Huomatkaa ilme...

"Pikkuinen kultakala lammessa ui..."Äitikin maistoi... ;D
Ensipuraisu...

Maxi halusi juoda kalakeittoa :)


"Äiti kala tarttee kaverin..." Kalakeittoa a'la Maxi!


Näyttää karkilta!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3