maanantai 21. tammikuuta 2013

Kettuäiti ja kadonnut inspiraatio...?

Kyllä, inspiraationi on kadonnut. Voimani on hukassa. Ainut mitä ajattelen järjellä, järkevästi ja haluten hartaudella tällä hetkellä on kupillinen kahvia. Ja palan rauhaa... 

Millaisesta mukista sinä muuten aamusi ihanuden, elämäsi eliksiirin, kahvin eli teen, hörppäset? Itselläni on muutama lempparivaihtoehto omasta kaapista:

* Syntymäpäivälahjaksi ystäviltä saama turkoosi Teema-muki (se isompi, 0,4l)
* Tavan punainen Teema-muki (isovanhempani olivat joulupukille vinkanneet ;D )
* Muumi-muki; meillä on näitä muutama, mutta oma lempparini on oma Hosuli-mukini (viime vuoden joululahja ystävältä, olen kuulema samanlainen; haahuilen kattila päässä..) ja Minin Nipsu. Maxilla on Hemuli (johtuu siitä että masukkina häntä Hemuliksi kutsuimme...) ja Isillä tietysti Pappa-muki.

My favorit: Iittalan Teema, Turkoosi, ISO <3
Pappa, Isin muki
Hosuli, myös yksi lemppareista (Maxi vinkuu vieressä että hänkin tahtoisi Hosulin...)

Nipsu: tämä siis Minin muki, ihana väri!


Hemuli, meidän Maxin, eli Tirriäisen eli Mantiposkarin oma muki.Myös nämä tahtoisin (vink vink!):
Haisuli
Hosulin vaemo Sosuli
Äitille Mamma
Muistutan kuulema Vilijonkkaa... Missä elämässä?


Ja ihana Mymmeli.


Mistähän johtuu että kaikki lempparimukini olivat Iittalan Teemaan perustavia??? Rakastan kyllä  muutenkin kyseistä astiastona. Jos saisin sen, tahtosin joko mustana, valkosena, punasena tai TURKOOSINA. :)Hm. ja se inspiraatio. Ei näy vieläkään. Keittiön verhoja olen ollut silittämässä joulukuun 15.pv. lähtien. Tosin joulun jälkeen huomasin että ei ehkä niitä verhoja kannata enää laittaa mitä suunnittelin, sillä ne olivat jouluverhot... Mutta nyt olisi vihreät verhot odottamassa silittäjäänsä...

Huominen päivä menee taas kyläluutana, joten huomiseksikaan ei kannata sitä suunnitella. Maxin ja Minin kanssa mennään kaupunkiin. Keksiviikkona kotipäivä, jolloin pakataan tulevaa lomaa varten.

Ja kaikki ohoi, pitäkää sormet (ja varpaat) pystyssä että saan uuden Lumiani ennenkun lähden reissusta takasin... :) On sitä jo odotettukin!

Ihanaa alkanutta viikkoa! Vieläkin saa huudella hep ja kirjautua lukijaks (Paula ainoana rohkeana on ilmouttautunut lukijaksi, mutta kyllä täällä joku käy kyyläämässä ;D)

Ps. Sorruin herkkulakossa. En kyllä tosin laske sitä, kun se oli hautajaiskakkua. Löin itselleni herkkulakkoon 2 lisäpäivää. Eli Maaliskuun 5. räjähtää, maha nimittäin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3