torstai 19. syyskuuta 2013

Mummo Epsanjassa "Jakso : Savo-Gatwik and The Yliajo"

Loma tuli, loma meni, näkikö kukaan? Isiä lukuunottamatta joka hoiteli Miniä ja Maxia minun huidellessa pitkin maita ja mantuja... Todellakin, viikko meni nopeasti. Tai yli viikko. Noh, jokatapauksessa.

Perjantaina starttasi iloinen seurueemme täältä Savon sydämestä kohti Piäkaupunkiseutua. Kyytiinhän täältä päästä ahtautui "lapset" Morris ja Hansu :) Lisäksi kyytiläisenä "salamatkusti" LiskoSisko takaisin kotihuudeilleen, ja saatiin näin ollen se koijattua jakamaan bensakustannuksia ;) Ihmeiden aika ei ole ohi, ja startattiin jopa ihan aikataulussa. Joukon Täti odottelikin Mummoa ja lapsia jo LiskoSiskon miestä viihdyttäen HeLLsingin päässä.. Todellakin, itsellenihän siunaantui matkalla lempinimeksi Mummo, joka lienee varsin kuvaava... silloin kun MINÄ olin nuori...

Perillekin päästiin ja iltalenkillä pyörähdettiin vielä muutama kätkö katsomassa. Oikein antoisa reissu pimeässä pyöriä pitkin metsiä :D Nukkumaan maltettiin rueta lievän hysteerisen kohtauksen saaneena (en edes enää muista mistä se alkoi) ja "Turpa kiinni, koetetaan nukkua!"-huudahdusten saattelemana ;)

Aamu valkeni ja enemmän ja vähemmän nukutun yön jälkeen nokka suunnattiin kohti lentokenttää. Siellä sitä suoritettiinkin yliajo, Hansu reppana joutui Ooppelin yliajamaksi. Eipä siinä, minä ajoin. Mysteerisintä lienee kuitenkin, että yliajon aikana Hansun perse oli tiukasti ooppelin takapenkissä kiinni... Siis todellakin. On mahdollista jäädä auton alle, vaikka istuu yliajavan auton kyydissä. Lentokentän läpi kinkaten ja heittämällä oikeaan koneeseen. Koneessa Hansu olikin jo saanut jäitä. Ja tarkoitan jalkaan, ei drinkkiin. Vaikka lienee drinkki olisi ajanut saman asian, jahka se olisi ollut tarpeeksi terävä... Itse istuin ikkunapaikalla ja nukuin autuaasti melko pitkän pätkän Helsingistä Gatwikiin...

Mutta kuinka tytöille kävi? Eksyikö mummo Lontoon Gatwikin kentälle? Mitä tapahtui Hansun jalalle? Kuinka sanat terminaalihoito ja saattaja liittyvät tähän tarinaan? Kuka tarkistettiin turvatarkastusjonossa aina "satunnaisotoksella"? Mitä tänään syötäisiin? Tai mikä yhdistää Aaseja ja takseja? Ja mikä tärkeintä; pääsivätkö onnelliset matkalaiset Espanjaan ja kukaties vielä takaisinkin?

Pysy mukana, sillä Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3