torstai 19. syyskuuta 2013

FB:n ihmeellinen maailma ja muumit.

Tämä täytyy jakaa teidän kanssanne, sillä nauroin katketakseni kun tämä tuli Fasessa eteeeni ;)Millaistahan settiä FB:ssa olisi, jos Muumilaakson henkilöillä olisi Facebook-tunnukset? Sehän voisi olla hyvinkin mielenkiintoista.

Muumipeikko: Meri tulee takaisin!
Nuuskamuikkunen tykkää tästä.

Viljonkka: Katselin taas pihamaalla, kuinka eräät nimeltämainitsemattomat naapurini kakarat mekkaloivat ja tuhoavat ympäristöä aiheuttaen melusaastetta kylillä. Eikä ole kotiintuloaikoja, kotitöitä tai vastuuta. Olisipa Muumilaaksossa sosiaalitoimisto! Kyllä tässä nyt mielensä pahoittaa, kun jossain ollaan niin retuperällä kasvatuksen kanssa. Onneksi minun lapseni eivät harrasta moisia tyhmyyksiä.

Piisamirotta: Aivan turhaa te yritätte mitään, kaikki kuollaan kuitenkin. Pyrstötähti aiheuttaa massiivisen tuhon ja koko Muumilaakso palaa helvetin liekeissä, joten antakaa suosiolla olla.

Muumipappa: Olen tehnyt muistelmiani useita vuosia ja silti junnaan edelleen lapsuudessani ja nuoruudessani. Pitäisiköhän vaihtaa harrastusta?

Muumimamma: Leipomispäivä! Kohta valmistuupi kurpitsapiirakka, pannukakut (metrin pino, totta kai), leivokset, kakkuset, piiraiset ja muut ihanat sokerikuorrutetut herkut!
Viljonkka kommentoi: annatko lapsiesi syödä noin paljon makeaa?
Muumimamma kommentoi: toki, lapset on lapsia!
Tiuhti: Pöllittii Viuhtin kaa smaragdi ja ny ollaan kuses. Jeesasiko joku ja järkkäis yöpaikkaa?
Muumimamma kommentoi: Olette aina tervetulleita meille!

Nuuskamuikkunen on paikassa matkalla etelään.

Nuuskamuikkunen: Palmujen alla olunen, tästä on hyvä aloittaa talvilomailu. Naisetkin on kauniimpia kuin kotopuolessa...
Myy kommentoi: kiitti vitusti!

Nipsu: ensimmäinen käynti pelkotilojenkäsittelyterapiaa takana ja eipä ollut erikoista, edelleen jännittää vähän kaikki (esim. kotimatkalla näin lepakon)

Niiskuneiti liittyi ryhmään ikisinkut ja miehet ei tajuu.

Mörkö: heitän jäätävää settii paikassa Yksinäiset vuoret.

Drontti Edvard: kaikki aina sanoo, et kyl sä Drontti löydät vielä naisen jne.jne. Vähän vaikeeta, ku oon tyyliin maailman viimeinen lohikäärme tai jotain!

Drontti Edvard kuunteli kappaletta All by myself.

Niiskuneiti on parisuhteessa henkilön Muumipeikko kanssa.
Muumipeikko kommentoi: poista tää!!

Haisuli: menihän se yö putkaski... ny venataan sitte postia käräjiltä... Huoh

Netti-Poliisimestari: Taas rauhallinen viikko takana Muumilaaksossa, haaviin tarttui vain ilkivallan tekijä ja parilla smaragdivarkaalla on haku päällä. Viikonloppu tuskin on poikkeus, joten rauhaiseloa silloinkin. Mukavaa loppuviikkoa kaikki!
Viljonkka kommentoi: Voinko tehdä nettirikosilmoituksen heitteillejätöstä? Eräs perhe aiheuttaa huolta.Netti-poliisimestari kommentoi: Laitatko rva V. yksityisviestiä?HAUSKAA LOPPUVIIKKOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3