tiistai 7. tammikuuta 2014

Lankalaihis ja SVY


Mitä pöytä syö? No lankoja tietenkin!

Lupauduin tuossa, että tämän hamsteriluonteen takia (kiitos vaan geenit) ja ihan kaikkien hermojen (eikä vähiten omieni) vuoksi, että alan myös lankalaihikselle. Inspiraationi sain tästä Näppituntuma -blogista. Tarkoitus on siis vajuuttaa vuoden mittaan lankavarastoja. Mittailin tuossa aikani kuluksi pienellä keittiövaa'alla kahden tuholaisen apulaisen avustuksella ja saldo oli tämä
Pikku apulainen ja lempilankani Puro Batik <3

*rumpujen päristystä*

5 KILOA lankaa!

 (siis neulomatonta/virkkaamatonta) + alotetut työt päälle noin kilo. Ja PikkuLiskon luona vajaa kilo (`?) lisää. Ja postissa vajaa kilo myös. Hups?

Samalla tuli vähän "lajiteltua" lankoja eri pusseihin. Oli Puro Batik:ia (lempilankaani josta on valmistunut monta huivia!), Seiskaveikkaa ja nallea, pehmeää ja paksua, lirularu-ohutta, huivilankoja, bambulankoja, mitäs-lankoja-nämä-on-lankoja jne... Paljon oli, ja pää pehmeni niitä selatessa.

Joten lopputulos on tämä: tarkoitus on vähentää vuoden mittaan. Siis muutakin kun herkkujen syöntiä. Eli tiedätte mitä ystävät saatte kaikiksi mahdollisiksi lahjoiksi ;D

Itselläni on tavoitteena KOLME kiloa, mutta saa nähdä miten akan käy ;D Epäonnekseni lankalaihiksessa ei mainita saako jojoilla, joten todennäköisesti varasto myös karttuu tässä kesän mittaan ;D

Lisäksi liityin SVY;hyn (kuulostaapa salaperäiseltä! Tulee heti mieleen Harry Potterista S.Y.L.K.Y )

SVY eli Salainen Virkkaus Ystävä. 

"Salaiset virkkaajat kevät 2014 on virkkaukseen hurahtaneiden oma rinki, jossa joka kuukausi yllätetään salainen ystävä lähettämällä paketin, jossa on jotain itse tehtyä ja yllätyksiä mukana. Jokaiselle kuukaudelle on oma vaihtuva teema, joka tulee huomioida lähettäessä yllätystä. Tämä rinki toimii keväällä 2014 tammikuusta toukokuuhun." <- Tämä on siis ryhmä joka toimii facebookissa, ja meillä jokaisella ryhmäläisellä on oma SVY, jolta saadaan paketteja pitkin kevättä. Ensimmäinen teema olikin:

Tammikuu: Pakkanen paukkuu ja on hyvä suojautua kylmältä. Lähetä ystävällesi jotakin itsevirkattua tai virkattavaa lämpöä tuomaan!


Lankakorina toimiva pyykkikori ja lankapiilo pöydässä.
Nyt itse odottelen ensimmäistä pakettia saapuvaksi, ja kuvaan sen kyllä varmasti tänne jahka tulee! Omien laittamieni pakettien kuvat tulee sitten tänne blogiin jälkijunassa ringin päätyttyä nähtäväksi, ihan vain jotta salaisuus säilyisi. Vaikka ettehän te ole lörppäturpia, ettehän? :D

Ihanaa viikon jatkoa kaikille, itse painun tässä raikkoamaan lääväni kotiani jotta pääsisin vihdoinkin hokemasta lausetta; "kipeä, kipeämpi, lego jalkapohjassa..."


Täälläkin on lankoja... Päällimäisen pyykki lankakorissa Molla Mills;in Virkkuri-kirja. Valitettavasti ei oma, vaan siskolta lainassa.

Ps. Yhdestä isoäidinneliöpeitosta 8 palaa tehty, 48 tähteellä...
3 kommenttia:

  1. kiva, että lähdit mukaan laihikselle :)

    VastaaPoista
  2. Saa muuten jojoilla ihan vapaasti :) Kunhan vuoden lopussa olisi päässyt tavoitteeseensa.

    VastaaPoista

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3