lauantai 21. joulukuuta 2013

3 yötä jouluun on...




Tuli tässä taas virkkailtua. Mitähän minä teen joulun jälkeen, kun tämän vuoden joululahjat on saatu pakettiin? Aloitan ensi vuoden lahjat! ;D Nyt saa sitten vinkata mitä haluaa, niin ehkä jopa ehtisi tekemäänkin ;) Tosiaan, eilen illalla virkkasin tuon korin, ja vielä vähän mututuntumalla. Eipä siinä, jospa tuo pakettiin kelpaisi. Pannunaluset on myös nopeat, kaikessa ihanassa yksinkertaisuudessaan. Itse haaveilen jo osittain joulun jälkeisestä ajasta (lue: tilipäivästä) sillä tuolla lähikäsityöliikkeessä (ainut tällä kylällä) oli ihana iso koukkuamiskoukku (9e, kaapelilla!) ja siihen sopivaa Novitan Rose-lankaa. Haaveilin opettelevani koukkuamisen nyt keväällä ja tekeväni ITSELLENI kaulurin! Saahan sitä haaveilla ;D


Joulupakettiin menevä kori + 2 pannunalusta


Vielä on paljon tekemistä, joulusiivous vasta alkamaisillaan (mistä en ota stressiä, koska meillä ei joulumieli asu siivouskaapissa, eikä pukki kurki muihinkaan kaappeihin ja jos kurkkii niin ottaa äkkilähdön...)


Joulupakettiin elämäni ensimmäiset huovutukset... :D



Linkin kappaleesta tuli mieleen, että mitä Teillä kuunnellaan jouluna? Meillähän soi perinteisesti (jo vuodesta 2002 lähtien, eli kun muutimme yhteen) Frank Sinatra, Bing Crosby ja Elvis.



Onko teillä joulun perinteitä? Meillä jouluaattoa vastaisena yönä Äiti (eli minä) valvoo myöhään, silittää jouluverhot ikkuinoihin, tekee tortut ja pasteijat,  tsekkailee muut paikat, tekee viime hetken paketoinnit ja fiilistelee. Aattoaamuna talouden iskäpiskä tekee riisipuuron, lapset katselee lastenohjelmia, äiti KASAA kuusta (kyllä, meillä on muovikuusi) ja yhdessä koristellaan. Puuron jälkeen hengaillaan, katetaan kahvipöytä ja juodaan päiväkahvit. Päivällä lämmitetään sauna (katellaan töllyä ja kuunnellaan joululauluja), käydään saunassa, syödään ja sitten se pukkikin hiipii. Sitten avataan lahjat ja juodaan iltakahvit iltapalan kanssa. Haudoilla käydään varmaan Maxin kanssa päivällä ennen päiväkahveja. Mini saa jäädä isin kanssa kotiin...


Mutta toivotan kaikille tämän myötä oikein rauhallista Joulua! Päivitystä saattaa tulla vielä ennen jouluakin, mutta mikään ei ole niin varma kuin epävarma ;) Välipäivinä sitten viimestään :)

Tämä Äiti lähtee siivoilemaan tämän tahtiin;



Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Ps. Muistakaa ARVONTA! (pankaa hyvä kiertoon ;D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3