keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Uusia alkuja vol.2

Uusiin alkuihin kuuluu olellisesti taas uusi ruokavalio. Näin ollen ravintona toimii kaiken maailman "karppiruoka". Lähtötilannehan on rehellisesti tämä (tulee nyt sitten julkisesti, mutta kyllähän kaikki tämän jo silmällä näkee...): Huonokuntoinen, ylipainoinen ja itseään hyvin vähän rakastava ihminen. .Tavoitteena saada painoa alas, kuntoa ylös ja kenties hieman itsekunnioitusta ja itsevarmuutta. Räväkkähän mä olen, mutta sillä ei peitellä kiloja...

Speksit tältä aamulta: Pituus 157cm ja paino 102kg tasan (hui saatana!) bmi 41,38 eli sairalloinen ylipaino, Noh, tämähän oli tiedettävissä..

Eiliseen uuteen alkuun kuului 5km lenkki hampaat irvessä,  kyykkyhaaste, lankkuhaaste ja vatsalihashaaste. laitan niistä kuvat vielä tähän lisäks. Kuka muu lähtee messiin? Aikaahan noihin ei oikeasti mene sen kummemmin, mutta se vaatii vaan sen tekemisen.

Eiliseltä kaikki suoritettu ,tältä päivältä lankkuhaaste ja kyykyt tehty, vatsalihakset olis kohta vuorossa... Nyt pitäneekin lähteä tuonne lattialle punnertamaan.. Adjöö vaan ja jos uusia postauksia ei kuulu, tiedätte että se läski kuoli sydänkohtaukseen olohuoneen lattialla pakertaessaan ;)

Minä menen näillä ohjeilla, variaatioitahan on monia, rohkeasti mukaan!


Ps. Vedän taas Salaiset Virkkaajat kevät 2015-rinkiä (mukaan ei valitettavasti enää pääse) ja sieltä sain näin ihanan kortin <3


Pps. Virkkaan itselleni keväistä ympyräliiviä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3