sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Arkipäivitys ja kuvapläjäys

Valitettavasti emme saa vielä selville, kuinka matkailijoidemme on käynyt, sillä tarinankertoja tahtoo kertoa hieman myös itsestään lapsistaan...


Vannon tämän sarvikuonon nimeen!
Täällä Savonmaalla on nyt sairasteltu ihan omiksi ja naapurin tarpeiksi. Toissaviikolla Mini aloitti rumban silmätulehduksella, joka sitten siirtyi minuun, joka kuitenkin pyörähti ensin myös Maxilla tosin miniversiona. Lisänä itselläni mieletön flunssa joka myös pojissa, sisältäen iki-ihanan kaktuksen kurkussa ja tohon turvassa. Todellakin, korvat ja koko turpavärkki tuntui kun olisi ollut tulessa, ja tätä ihanuutta kesti viikon kuumeineen ja muine ihanine sivuvaikutuksineen. Sittenhän sitä luulisi että sitä olisi terve. No joo, eipä oltu. Mini sai vielä korvatulehduksen ja huuteli sitten sitä kiukkuansa muutaman päivän. Lääkitys siltäkin osin loppunee illalla, vaikka helppohan tuo on ollut nyt lääkitä kun on näyttänyt Panadoli-pulloa, niin suu on auennut (panadol on lapsenkin herkkua, pelottavaa...).

No mitäpä muuta. Mini pääsi tutustumaan lumeen. Todellakin, talvi tuli sitten kerralla. Mikä toisaalta helpottaa, kun Maxi viihtyy ulkona lumessa. Lisäksi Maxilla oli ensimmäinen kokeilukerta pikkuleijonien kiekkokoulussa jos se nyt oli se nimeltään. Mies ihan elementissään, mitä nyt luistimet oli liian tylsät :(

Siellä se polvillaan pojotti suurimman osan tuntia,
mutta hauskaa oli!
Isi ja Mini kannustusjoukoissa
Niin, muistinko mainita, JOULU tulee, oletko valmis? Itse olen jo kaivanut sen iki-ihanan kynttelikön esille, keitellyt jo ensimmäiset glögit ja paistellut tortut ja piparit. Herkullista, ellen sanoisi. Lisäksi huomaan hurahtaneeni käsitöihin. Tai lähinnä käsityö ja askartelu-foorumeille. Haaveilen siitä että tekisin (toisen) isoäidinneliöhuivin joka on naurettavan helppo koska minäkin osaan sen. Oman ohjeeni mukaan. Huomasin tuossa eilen ,että ohje kertoo että se pitäisi tehdä pylväillä, ja itse olen tehnyt sen kaksoispylväillä... 

Itse olen haaveillut tekeväni sytykeruusuja. Ohjeen löysin eräästä blogista. Saa nähdä miten onnistuu. Lisäksi on jo kerätty käpyjä, että jos saisi aikaiseksi tehtyä tuollaisia käpysydänkransseja.

Se on tuo joulu tulossa tosiaan ja huomaa että sitä suunnittelee sen sata ja miljoonaa juttua jotka pitäs tehdä. Tietäskö muuten kukaan mistä löytäisi iiiiiiiiiiihan pieniä karkkeja, sellaisia kovia ja pyöreitä?



Ulkoiltiin tuossa tovi Poikien ja poikien serkkupoijan kanssa (Siis SiskoSisko jälkikasvuineen kylässä) ja kylläpä virkisti!

Nyt ruetaan pizzan tekoon ja alan väsäämään kokki-kirjaa itselleni, tai lähinnä vihkoa, kun ärsyttää etsiä aina ohjeita netistä... Laitanpa sitten tärkeimmät ja käytetyimmät talteen. :) Vihkona ihana Ikeasta ostettu omppu-vihko. Missä teillä on kaikki reseptit? Hyviä reseptejä myös jakoon kiitos, erityisesti helppoon ja herkulliseen kuivakakkuun (yhden ohjeen olen saanut, joka on maailman paras jota en löydä :( ) sekä jos jollakin on hyvä suolaisen piirakan ohje, niin jakoon vaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki käynnistäsi, kiitos <3